Az építés

Így épült a TESTKÉP - Akt a kortárs maygar fotográfiában kiállítás

 

A Budapest Photo Festival minden évben a képalkotás egy-egy klasszikus műfaját állítja a figyelem fókuszába. A portré, a csendélet, a tájkép után 2020-ban azt vizsgálja, miként kapcsolódik a kortárs fotográfia a testábrázolás problematikájához.

A járványhelyzetre való tekintettel a TESTKÉP – Akt a kortárs magyar fotográfiában kiállítás egyelőre online tartalommal jelentkezik. Az elmúlt hetekben a tárlat felépült a Kiscelli Múzeum tereiben, de jelenleg nem látogatható. Bízunk benne, hogy együttműködéssel mielőbb túl leszünk a kialakult helyzeten, és a fertőzésveszély elmúltával, a múzeumok újranyitásával lesz lehetőség a kiállítás megtekintésére. A kényszerű zárvatartás alatt hétről-hétre folyamatosan jelentkezünk online felületeinken a kiállításhoz kapcsolódó tartalommal.

Kövessenek minket!

Kurátorok : Somosi Rita és Szarka Klára

Kiállító művészek: Bartis Attila, Bede Kincső , Benkő Sándor, Buda Gábor, Diósi Máté, Eifert János, Fedor Ilka, Flanek Péter, Hirling Bálint, Hodosy Enikő, Kaulics Viola, Kicsiny Martha, Kis-Kéry Anna, Kiss Emese, Kolozsi Bea, Dora Kontha, Kusnyár Eveline, London Katalin, Mészáros László, Pál Gábor, Pátkai Rozina, Pinczehelyi Sándor, Rédling Hanna, Réthey-Prikkel Tamás, Somogyvári Kata, Spanyár Judit, Szombat Éva, Telkes Tímea, Tímár Péter, Tombor Zoltán, Trembeczki Péter, Urbán Ádám, Vadászi Zoltán, Varga Tamás, Vasali Kata, Verebics Ági

A tárlat a Budapesti Tavaszi Fesztivál programsorozatának része, a Budapest FotóFesztivál és a Kiscelli Múzeum együttműködésével jött létre.

 

 

Vissza a főoldalra: TESTKÉP - Akt a kortárs magyar fotográfiában