Kutatási lehetőség

Kategória: 

Múzeumunk gyűjteményeiben való kutatás az alábbiak szerint lehetséges: a kutatni kívánt gyűjtemény vezetőjének megkeresésekor (az elérhetőségek a Magunkról/ Munkatársak menüpont alatt találhatóak) kérjük, adja meg a kutatási témát, és legyen szíves minden esetben előzetesen kutatási időpontot egyeztetni (emailben vagy telefonon). Ezután kérjük, töltse le az oldal alján található Kutatási engedély adatlapot, majd kinyomtatva és kitöltve hozza magával a megbeszélt időpontban és legyen szíves leadni a kutatáskor.

A kutatószolgálat díjtalan, kivéve a speciális, egyedi, feltáró jellegű, kutatást előkészítő munkákat. Ezekben az esetekben a kutatószolgálat alapdíja 5000 Ft+ÁFA, valamint munkaóránként 2000 Ft+ÁFA.

 

DIGITÁLIS MÁSOLAT RENDELÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA

A Kiscelli Múzeum a gyűjteményeibe tartozó műtárgyakról tudományos illetve publikációs célra digitális reprodukciót készít. A digitális reprodukciók a használat jellegétől és terjedelmétől függő reprodukciós díj ellenében megvásárolhatók és felhasználási engedély birtokában felhasználhatók. A reprodukciók megrendelésének, valamint a reprodukciók közlésének eljárását, továbbá a reprodukciós és közlési díjakat a Kiscelli Múzeum felhasználási szabályzata tartalmazza, mely az oldal alján tölthető le.

 

Kutatási engedély

Letöltés

Felhasználói szabályzat

Letöltés

Másolat rendelése és felhasználói nyilatkozat

Letöltés

Felhasználói engedély

Letöltés