Kutatási lehetőség

Kategória: 
Múzeumunk gyűjteményeiben való kutatás az alábbiak szerint lehetséges:
 
Kérjük küldjön levelet a kutatoszolgalat@kiscellimuzeum.hu címre a kutatási téma megjelölésével, és egyeztessen kutatási időpontot emailben vagy telefonon
 
Ezután kérjük, töltse le az oldal alján található Kutatási engedély adatlapot, majd kinyomtatva és kitöltve hozza magával a megbeszélt időpontban.
 
A kutatószolgálat díjtalan, kivéve a speciális, egyedi, feltáró jellegű, kutatást előkészítő munkákat. Ezekben az esetekben a kutatószolgálat alapdíja 5000 Ft+ÁFA, valamint munkaóránként 2000 Ft+ÁFA.
 

 

DIGITÁLIS MÁSOLAT RENDELÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA

A Kiscelli Múzeum a gyűjteményeibe tartozó műtárgyakról tudományos illetve publikációs célra digitális reprodukciót készít. A digitális reprodukciók a használat jellegétől és terjedelmétől függő reprodukciós díj ellenében megvásárolhatók és felhasználási engedély birtokában felhasználhatók. A reprodukciók megrendelésének, valamint a reprodukciók közlésének eljárását, továbbá a reprodukciós és közlési díjakat a Kiscelli Múzeum felhasználási szabályzata tartalmazza, mely az oldal alján tölthető le.

 

Kutatási engedély

Letöltés

Felhasználói szabályzat

Letöltés

Másolat rendelése és felhasználói nyilatkozat

Letöltés

Felhasználói engedély

Letöltés