Szakmai gyakorlat lehetőség

Kategória: 

2018. június 23-ára, a Múzeumok Éjszakájára önkéntesek jelentkezését várjuk a következő címen: kapcsolat@kiscellimuzeum.hu.
___________________________________________________________________________________________
 
A Fővárosi Önkormányzat óvodája óvodatörténeti gyűjteményének feldolgozására keres a BTM Kiscelli Múzeum Újkori Osztálya 2 fő gyakornokot. A gyakorlat időtartama 120 óra, amelyről a Múzeum hivatalos igazolást állít ki a gyakornok számára.
 

Az érdeklődők önéletrajzuk csatolásával, és a motivációjukat bemutató néhány soros e-maillel dr. Perényi Rolandnál, a Kiscelli Múzeum Újkori Osztálya osztályvezetőjénél jelentkezhet az alábbi e-mail címen: perenyi.roland(kukac)kiscellimuzeum.hu

A gyakorlat helyszíne:

Fővárosi Önkormányzat Óvodája
Budapest, Városligeti fasor 30, 1068
A gyakorlat kezdete: 2018. június eleje
___________________________________________________________________________________________
 
A Budapesti Történeti Múzeum Kiscelli Múzeuma művészettörténet és muzeológia szakos egyetemi hallgatókat keres gyakornoki munkára, amely 135 órás múzeumi gyakorlatként érvényesíthető.
A gyakornokok feladata az Újkori Várostörténeti Főosztályon őrzött történeti fényképanyag digitalizálása, a műtárgyak leírása. Ezen keresztül a hallgatók tapasztalatot szerezhetnek a múzeumi digitalizálás, valamint a hagyományos és az elektronikus nyilvántartás területén.
 
Helyszín:
Kiscelli Múzeum
1037 Budapest, Kiscelli u. 108.
Kezdés:
2018. május eleje
Jelentkezés:
Katona Júlia
Digitális Média Csoport
Budapesti Történeti Múzeum
katona.julia@mail.btm.hu 
20 / 291 09 09